Expoziție internațională de animale de companie la Romexpo

Ana la Expozitia de animale si pasari la Romexpo

Copii și bunici, mămici și tătici, blănoși și blănoase, ia ascultați aici veste mare: între 10 și 12 martie are loc la Romexpo, Bucharest Pet Exhibition, cea mai mare expoziție de animale din țară.

Nu mai puțin de 4000 de câini, pisici, și animale mici de rasă din România și din străinătate vor veni la Romexpo să arate cât de frumoase sunt. Și, să nu își arate gheruțele unele la altele, iată cum sunt organizate:

  • Pisicile se vor afla în Pavilionul C2, concursurile cu participare internațională fiind organizate de Clubul Felin Magnificats.
  • Câinii vor putea fi admirați în Pavilionul C4-5, la concursurile organizate de Asociația Chinologică Metropolitană București.
  • Animalele mici, adică iepurași, porcușori de Guineea etc. își vor etala frumusețea și calitățile în Pavilionul C3. Demonstrațiile de arbitraj sunt organizate de Asociația Crescătorilor de Păsări și Animale Mici de Rasa din București și Județul Ilfov – “Pajura”.

Iată câteva imagini de la expozițiile de animale precedente. Mai jos aflați programul expoziției și cât costă biletele.

Program de vizitare:

10-12 Martie 2017, între orele 10.00 și 20.00

Bilet intrare adulți/studenți:10 lei/zi

Intrare gratuită: copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate

Acces:

Pietonal: Portile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piata Presei Libere, Bulevardul                   Expoziției și Strada Parcului;

Auto: Portile B, C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expozitiei și Strada Parcului.

 

Post scris de Ana

Ana este jurnalistă și scriitoare, autoarea cărții de copii  Aventurile lui Riki, nominalizată la categoria Cea mai bună carte pentru copii la Gala Bun de Tipar-2014, principala competiție literara a industriei românești de carte. 

Alături de Ana, pe acest blog mai scriu cățeii Riki, Pici, Bobi și motanul Thomas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *