Presa

CARTEA AVENTURILE LUI RIKI, LANSATĂ ȘI LA MEDGIDIA – Video

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aventurile lui Riki

Mai 12, 2014 de ursuletinazdravani 2 comentarii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cum alegeti cartile pentru copilasii vostri?

Eu ma bazez mult pe recomandarile altora, pozele vazute ici colo din cartile respective (sigur, mai exista si alte criterii : varsta, preferintele copilului) . Dar, sunt o multime de carti frumoase despre care s-au scris recenzii asa de putine, asa ca uneori risc si iau si astfel de carti, asteptand cu nerabdare sa vad in ce mod ne vor suprinde.

Copiii sunt invitaţi să participe la aventurile unui căţel

http://jurnalul.ro/cultura/carte/aventurile-lui-riki-653179.html


Sâmbătă, 12 octombrie 2013, la ora 11:00, Curtea Veche Publishing invită copiii şi părinţii deopotrivă la un eveniment organizat în jurul cărţii “Aventurile lui Riki” de Ana Maria Florea. Întâlnirea va avea loc în cadrul “Campionatului Poveştilor” organizat de librăria Humanitas Cişmigiu.

 

 

 

 

Aventurile lui Riki – Atelier pentru copii

https://www.copilul.ro/evenimente-copii/evenimente-la-zi/Aventurile-lui-Riki-Atelier-pentru-copii-a14497.html

Sambata, 19 octombrie, la ora 11:00, Curtea Veche Publishing invita copiii si parintii la un eveniment organizat in jurul cartii „Aventurile lui Riki” de Ana Maria Florea. Intalnirea va avea loc la Gradinita Miruna, unde copiii cu varsta intre 4 si 6 ani o vor putea cunoaste pe autoare, dar si pe Riki, personajul principal al cartii! Toti copiii vor asculta pasaje din peripetiile lui Riki, citite chiar de scriitoare, vor desena animalele de companie preferate si vor povesti despre ele.

 

 

 

Ana Maria Florea, responsabilul de PR al Cora, lanseaza pe 1 iunie o carte pentru copii

https://www.wall-street.ro/articol/Lifestyle/149401/ana-maria-florea-responsabilul-de-pr-al-cora-lanseaza-pe-1-iunie-o-carte-pentru-copii.html

Cartea este povestea lui Riki, catelul autoarei, ai carui primi doi ani din viata sunt prezentati prin povestile si peripetiile descrise in carte si ilustrate de Floriana Balan. Volumul intregeste colectia de carti pentru copii aparuta la Curtea Veche Publishing, sustinand misiunea editurii de a forma o noua generatie de cititori, incurajand copiii sa descopere farmecul cartilor si sa se dezvolte armonios prin lectura.

 

 

 

 

 

Carte pentru copii: „Aventurile lui Riki”

 

 

https://www.rfi.ro/societate-72367-eveniment-pentru-copii-aventurile-lui-riki-la-campionatul-pove-tilor