Despre mine

Riki din Aventurile lui Riki

Eu sunt Riki, un cațel foarte iubit de familia mea. Am mamă, tată, bunici, unchi și mătuși umani, precum și trei frățiori, doi căței ca și mine Picioruș și Bobi, și un motan – Thomas.

Mama mea este Ana, o femeie care iubește foarte mult animăluțele. M-a adoptat când eram mic cât o palmă de om și suntem împreună de mulți ani. Ana a scris o carte despre năzbâtiile mele publicată de editura Curtea Veche. Cartea se numește Aventurile lui Riki și a fost nominalizată la categoria Cea mai bună carte pentru copii la principalul concurs de literatură din România, Gala Bun de Tipar – 2014.

Acest site reunește povești frumoase despre animăluțe, dar nu numai. Oricine are sufletul bun, poate fi prietenul meu, fie că are patru picioare, pene, solzi sau are două picioare și este om. Ana și cu mine am dorit să creăm o lume despre dragoste, respect, bucurie, dar avem și povești mai triste pentru că ne dorim ca toată lumea să afle despre situații de viață din care pot învăța câte ceva. Aceste povești pot fi citite pe blogul nostru, la care scriem Ana, eu și frățiorii mei. De asemenea, Ana promvează autori care scriu cărți pentru copii. Primul nostru autor este chiar soțul Anei și tatăl meu vitreg, Anthony Harrison.